De allerlaatste nieuwtjes

Dans en zing mee met het Kikkerlied!

Dans en zing mee met het vrolijke lied: Kikker viert feest! Bekijk hem hier:

Geef een prentenboek cadeau

De leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboek klassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. Dit jaar is de klassieker Kikker is Kikker gekozen voor Geef een prentenboek 2019. Het prentenboek van 2019 is Kikker.

Kikker 30 jaar!

In 2019 viert Kikker zijn 30e verjaardag en vieren we het hele jaar feest. Nieuwe boeken, actietitel Geef een prentenboek cadeau, een nieuw Kikkerlied, bezoek aan de NOT Onderwijsbeurs en de Negenmaandenbeurs en nog veel meer. Lees snel verder!   Kikker is Kikker is titel Geef een prentenboek cadeau 2019 De leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken.

Nieuwe Kikker-tentoonstelling in Kinderboekenmuseum!

Het duurt nog eventjes, maar op 10 december 2016 is het zover: de opening van de nieuwe, vaste Kikker-tentoonstelling ‘Ik ben Kikker’ in het Kinderboekenmuseum te Den Haag. De bijna 150 m2 tellende expositie nodigt 0 tot 6-jarigen uit in de huid van Kikker te kruipen en op ontdekking te gaan. De avonturen van Kikker en zijn vriendjes worden vertaald naar 3D zodat de bezoeker zich waant in de wereld.

Kikkertiendaagse: 21 t/m 30 maart 2018

  Van 21 t/m 30 maart vieren we traditiegetrouw de Kikkertiendaagse! Dit jaar kleurt heel Nederland groen met het thema: Kikker viert de lente. Speciaal voor dit thema is een lesbrief gemaakt met voor elke dag een speciale Kikker-opdracht. Natuurlijk gaat ook het Kikker kostuum weer touren door het land en we zetten de nieuwste Kikker-boeken in de schijnwerpers.   Lesbrief Kikkertiendaagse – Kikker viert de lente! Doe mee en.

Kikker-koopjes

Van 21 t/m 30 maart vindt de jaarlijkse Kikkertiendaagse plaats. Om dit te vieren is een aantal Kikker-producten tijdelijk (van 24 februari t/m 30 maart) in prijs verlaagd. Het gaat om: – Kartonboek Het jaar van Kikker: van 15,95 euro voor 10 euro – Kartonboek Kikker en Eend: van 9,95 euro voor 5 euro – Etui met kartonboekjes Mijn kleine Kikker – eerste woordjes: van 9,95 euro voor 5 euro.

Kikker op de Negenmaandenbeurs!

Ook in 2016 is Kikker op de Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI te vinden. Je vindt de stand van Kikker in hal 8, het standnummer is 08.202. Er worden beursaanbiedingen verkocht en bij besteding van minimaal 15 euro ontvang je een gratis Kikker-shopper! Kijk voor meer informatie op de site van de Negenmaandenbeurs.

Winnaars Kikker Groenprijs 2015 bekend!

De Zeeheldentuin in Den Haag is de winnaar geworden van de Kikker Groenprijs 2015. Donderdagochtend 21 mei ontvingen zij de prijs uit handen van Kikker en presentator Wilfred Genee.   De Zeeheldentuin is een onlangs geopende buurttuin in het Haagse Zeeheldenkwartier, voor en door kinderen, waar je kan doen, kan spelen en kan leren over de natuur. Met de Kikker Groenprijs 2015, die bestaat uit een geldbedrag van € 2.000,-,.

Kikker Groenprijs!

In 2015 kunnen Nederlandse natuurprojecten voor of door kinderen zich inschrijven voor en meedingen naar de Kikker Groenprijs. Met de inschrijving maken de projecten kans op een financiële aanmoediging. De beste inzending van volwassenen voor kinderen en de beste inzending door kinderen winnen elk een geldbedrag, dat dient om verdere uitrol van de plannen mogelijk te maken. De Kikker Groenprijs is een aanvulling op de Nationaal Groenfonds Natuurprijs, welke in.

Tuinkerszaadjes bij ‘Het jaar van Kikker’

Het themaboek van de Kikkertiendaagse (21 t/m 30 maart) is Het jaar van Kikker. Koop het boek voor 12,50 euro in de boekhandel en krijg er gratis een zakje tuinkerszaadjes bij! Op = op! Zaai-instructies tuinkerszaadjes Tuinkers kan je buiten of binnen kweken, met of zonder aarde. Als je tuinkers binnen kweekt, gebruik je een kweek- of kiemschaaltje. De zaadjes hebben heel weinig ondergrond nodig om te kunnen ontkiemen. Naast.

Negenmaandenbeurs

Van woensdag 25 februari t/m zondag 1 maart vindt de Negenmaandenbeurs plaats. In de RAI in Amsterdam heeft ook Kikker zijn eigen stand. Kom langs voor boeken en merchandise, grotendeels met korting, en producten die je alleen op de Negenmaandenbeurs kunt kopen, zoals een Kikker-rompertje. In de Negenmaandenbeurs-shopper zit bovendien een setje zonneschermen van Kikker. Op zaterdag en zondag kan je met Kikker op de foto. Kom je ook? De.

Tentoonstelling ‘Kikker is hier!’

Tentoonstelling ‘Kikker is hier!’

Vanaf 14 december is de familietentoonstelling Kikker is hier! te zien in Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Peuters, kleuters en hun ouders kunnen in de wereld van Kikker duiken en er allerlei spelletjes doen. En ook het huisje van Kikker en de appelboom zijn er te zien.NatuurmuseumBrabant_02 Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de tentoonstelling. Ze kunnen in Kikkers huisje rondscharrelen, appels plukken, een silhouettenpuzzel maken, verschillen zoeken of een eigen.

1 2