Kikkertiendaagse: 21 t/m 30 maart 2018

 

Van 21 t/m 30 maart vieren we traditiegetrouw de Kikkertiendaagse! Dit jaar kleurt heel Nederland groen met het thema: Kikker viert de lente. Speciaal voor dit thema is een lesbrief gemaakt met voor elke dag een speciale Kikker-opdracht. Natuurlijk gaat ook het Kikker kostuum weer touren door het land en we zetten de nieuwste Kikker-boeken in de schijnwerpers.

 

Lesbrief Kikkertiendaagse – Kikker viert de lente!
Doe mee en vier je eigen Kikkerfeest op school of op het kinderdagverblijf. In deze lesbrief staat voor elke dag van de Kikkertiendaagse een leuke Kikker-activiteit in het thema Kikker viert de lenteDownload hier de Kikkertiendaagse lesbrief

 

Nieuwe Kikker-boeken!
Kikker is reuze trots op zijn nieuwe boeken. In Kikker gaat logeren gaat Beertje een nachtje logeren bij Varkentje. Dat is heel gezellig maar stiekem ook wel een beetje spannend! Een heerlijk herkenbaar boek voor kleintjes die een eerste keer gaan logeren. In het grote kartonboek Het grote flapjesboek van Kikker met meer dan 60 flapjes ontdekken kinderen alles over kleuren, vormen, gevoelens, tegenstellingen en nog veel meer.

 

Meer knutselmaterialen
Op deze pagina vind je meer knutselmaterialen die je gratis kunt downloaden en gebruiken in de klas of groep, in de bibliotheek of boekhandel.
Hier vind je vrolijke Kikker-kleurplaten.

 

Ontmoet Kikker! 

Kikker komt tijdens Kikkertiendaagse op bezoek bij verschillende boekhandels! Zie het programma voor woensdag 21 maart en woensdag 28 maart hieronder. Zelf Kikker uitnodigen? Dat kan natuurlijk ook! Kikker is ook graag van de partij op jullie Kikker-feest! Neem voor meer informatie contact op met Kidshelden.

 

Woensdag 21 maart 2018

14:00 – 15:00 uur
Boekhandel Laan – Castricum
Burgemeester Mooijstraat 19
1901 EP Castricum
Aanmelden niet nodig

 

16:00 – 17:00 uur
Bruna Heerhugowaard
Middenwaard 78
1703 SH Heerhugowaard
Aanmelden niet nodig

 

Woensdag 28 maart 2018

14:00 – 15:00 uur
Boekhandel Huyser – Delft
Choorstraat 1
2611 JD Delft
Aanmelden niet nodig

 

16:00 – 17:00 uur
Boekhandel in de Wolken – Voorburg
Herenstraat 167
2271 CE Voorburg
Volgeboekt